Duikschool contactgegevens en faq

U kunt onze duikschool vinden op 5***** recreatiepark De Achterste Hoef. Zij bieden diverse verblijfsmogelijkheden aan tijdens uw duikcursus, u kunt daar ook gebruik maken van de diverse lunch en diner mogelijkheden.

Contact opnemen met de duikschool kan direct per e-mail via het onderstaand contactformulier of per telefoon. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tot 20:00 uur ’s avonds en ook via Whatsapp kunt u vragen aan ons stellen.

duikschool brabant

Contactgegevens: Duikcursus.nl
PADI Dive Resort | S-23055
Troprijt 10
5531 NA  Bladel, Nederland
Telefoon: 06-50961460
E-mail: info@duikbrevet.com
KvK nr: 18076509

Vanuit België kunt u natuurlijk ook direct contact met de duikschool opnemen per e-mail via het onderstaand contactformulier of per telefoon op 0031-650961460.

Alle duikcursussen en specialties worden door ervaren duikinstructeurs van onze duikschool verzorgt volgens de wereldwijd geldende duik standaards van PADI en SSI.

De duikschool is te vinden in Bladel op 5***** recreatiepark De Achterste Hoef gelegen in de Brabantse Kempen en centraal gelegen tussen de gemeente Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).

Loop gerust een keer binnen op de duikschool of in de duikwinkel.Veel gestelde vragen en antwoorden:

Waar zijn de cursusdatums te vinden?
Beschikbare cursusdatums zijn in het beknopte cursusoverzicht onderaan de duikcursus of specialtie pagina te vinden.

Aanmelden met 1 deelnemer mogelijk? 
Mits het geen privé duikcursus is plannen wij extra deelnemers in aan de hand van de door u opgeven groepsgrootte.

Vanaf welke leeftijd is duiken mogelijk? 
De minimale leeftijd voor deelname aan een duikcursus is 10 jaar. Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder of voogd.

Is een medische duikkeuring echt nodig? 
Beantwoord u de medische verklaring met één of meerdere Ja’s dan moet een arts akkoord geven voor deelname aan een duikcursus.

  • medische verklaring klik hier
  • lijst keuringsartsen klik hier

Een medische duikkeuring is dus niet altijd verplicht, maar afhankelijk van de medische verklaring.

Vrijduiken in het duikmeer toegestaan?
Het duikmeer is eigendom van 5***** recreatiepark De Achterste Hoef en is geen openbare duiklocatie. Duiken en les geven is daarom alleen toegestaan door cursisten en instructeurs van onze duikschool.