Duikbrevet halen SSI of PADI in 3 dagen

U wilt uw duikbrevet halen? Wij hebben dan iets speciaals voor u! U kunt uw duikbrevet namelijk halen in een verwarmd binnenzwembad met een eigen duikmeer!

duikschool-brabant

Het duikbrevet halen in Nederland kan dus naast raadzaam ook voorzien zijn van de nodige luxe.

U kunt uw auto gratis parkeren op de ruime parking en daarnaast bevinden zich al de faciliteiten op loopafstand. Vanwege de kleine loopafstand is er weinig tijdverlies in reistijden en kan u bezig blijven met uw duikcursus. Resultaat: Uw duikbrevet halen in 3 dagen.

Vanuit de duikschool loopt u zo naar het binnenzwembad voor de zwembad oefeningen. Het zwembad van 30 graden Celsius zorgt al een beetje voor het vakantiegevoel.

Vanuit de duikschool loopt u ook zo naar het eigen duikmeer dat voorzien is van toiletten, kleedkamers en niet te vergeten warme douches voor na de buitenwaterduik. Tevens zijn er ook diverse faciliteiten voorzien voor de cursisten waaronder een oefenplatform voor het veilig, gecontroleerd uitvoeren van de buitenwater oefeningen en een aantal leuke onderwater objecten.

Al onze cursisten ervaren naast de sfeer en nodige luxe de extra aandacht vanwege de kleinschalige groepen als zeer fijn tijdens het volgen van de duikcursus. Dit gezien de recensies op onze website.

duikbrevet halen

Waarom uw duikbrevet halen bij ons?
Wij bieden een korte cursusduur, kleinschalige cursusgroepen, les van een ervaren duikinstructeur en theoriemateriaal in uw eigen Nederlandse taal. Een unieke locatie 5***** recreatiepark De Achterste Hoef. U kunt hier eventueel ook uw verblijf boeken tijdens uw duikbrevet halen of alleen gebruik maken van de lunch en diner mogelijkheden. Alles op 1 locatie dus.

U verliest geen kostbare vakantiedagen en kunt daarna direct gaan duiken op uw vakantiebestemming!

Waarom uw PADI duikbrevet halen?
Van alle duikorganisaties is PADI verreweg de bekendste en grootste: circa 55% van alle duikers ter wereld zijn door PADI gebrevetteerd! Daarnaast zijn PADI duikscholen in 179 verschillende landen te vinden waardoor u met uw PADI duikbrevet overal terecht kunt!

PADI heeft daarnaast inmiddels voor de 18de keer de Tauchen Award gekregen voor beste organisatie voor duiktrainingen. Deze voldoen aan huidige ISO-standaarden.

PADI bestaat al meer dan 50 jaar en heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen duikbrevetten uitgeschreven.

Waarom uw SSI duikbrevet halen?
Al meer dan 40 jaar biedt SSI trainingen en duik certificeringen aan over de hele wereld. Gestart in 1970 is SSI inmiddels uitgegroeid en vertegenwoordigd in meer dan 110 landen met ongeveer 2500 internationale locaties.

SSI is duidelijk een naam om te vertrouwen in de duikwereld. Dat succes schrijven ze toe aan de compromisloze normen en gerichte methodologie. De certificeringen voldoen ook aan de huidige ISO-standaarden.

Uw SSI of PADI Open Water Diver duikbrevet halen is de eerste echte stap in de duiksport. Een SSI of PADI duikbrevet is wereldwijd erkend en u mag hiermee duiken maken tot een diepte van 18 meter.

>> klik hier en zet uw eerste stap in de duiksport