Introductieduik PADI Discover Scuba of SSI Try Scuba

U wilt uw duikbrevet halen maar bent nog aan het twijfelen? Stop die twijfel en kom het gewoon zelf een keer proberen. Volg in alle rust op eigen tempo een PADI of SSI introductieduik onder toezicht en begeleiding van een ervaren duikinstructeur.

introductieduik

Laat die twijfel of eerdere misschien wel negatieve duikervaring u niet weerhouden om uw duikbrevet te gaan halen. U kunt namelijk ook leren duiken.

De introductieduik bestaat uit verschillende modules welke wij behandelen:

  • Theoriemodule
  • Zwembadmodule

Optioneel is de buitenwatermodule welke na afronding van bovenstaande twee modules gemaakt kan worden. De buitenwatermodule bestaat uit een buitenwaterduik in het eigen duikmeer en onder toezicht en begeleiding van een ervaren duikinstructeur.

Voorwaarden om te mogen deelnemen naast de minimale leeftijd van 10 jaar is dat u in een goede gezondheid verkeerd en beschikt over een goede zwemvaardigheid. Het is dus niet nodig om al over enige snorkel- en duikervaring te beschikken.

U mag en kan na afronding van de introductieduik nog niet zelfstandig duiken, het is daarom dan ook geen echte duikcursus maar wel de eerste stap naar een duikbrevet. U kunt de opgedane kennis als extra ervaring gebruiken voor een duikcursus.

U kunt uw auto gratis parkeren op de ruime parking en vanuit de duikschool loopt u zo naar het verwarmd binnenzwembad voor de introductieduik. In alle rust en op eigen tempo krijgt u hier dan de nodige uitleg en worden er duikvaardigheden gedemonstreerd en geoefend onder toezicht en begeleiding van een ervaren duikinstructeur.

Wij bekijken samen met u na afronding van de introductieduik de mogelijkheden voor de eerste stap om te gaan leren duiken. Bekijk hier de eerste stap het volgen van de Open Water Diver duikcursus.


Cursusoverzicht: De PADI Discover Scuba Diving of SSI Try Scuba Diving introductieduik.
Inclusief: Duikles en bruikleen van al het benodigde duikmateriaal gedurende de cursus.
Exclusief: Vervoer naar de cursuslocatie, eten (lunch) en drinken (koffie en thee gratis).
Optioneel: Buitenwatermodule bestaande uit 1 duik in het eigen duikmeer totaalprijs € 99,-
Startdatum: Start op diverse vrijdagen, zaterdagen, zondagen en dinsdagen of in overleg.
Cursustijden: De cursus start ’s morgens om 9 uur – de eindtijd is rond 12 uur in de middag.
Cursuslocatie: Op 5***** recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel Noord-Brabant, op korte afstand van Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).
Cursusleeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Via onze website of telefonisch tussen 8:00 en 20:00 uur op 06-50961460.
Betaling cursus: Na bevestiging en ontvangst van de factuur, voor aanvang van de cursus.
Prijs: Normaal € 69,- tijdelijk € 39,- ter kennismaking.